AVM Fritz! Wlan Repeater 300E прирачник

AVM Fritz! Wlan Repeater 300E
8.5 · 4
PDF прирачник
 · 41 страници
Англиски
прирачникAVM Fritz! Wlan Repeater 300E
891186001

FRITZ!WLAN

Repeater 300E

Configuring
and Operating

Погледнете го бесплатно прирачникот за AVM Fritz! Wlan Repeater 300E тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата повторувачи на wi-fi и е оценет од 4 луѓе со просек од 8.5. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со AVM Fritz! Wlan Repeater 300E или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за AVM , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на AVM да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

AVM Fritz! Wlan Repeater 300E е уред за повторување на WiFi сигналот. Со помош на овој уред, можете да го проширите опсегот на вашата безжична интернет конекција во домот или канцеларијата. Фритц! Wlan Repeater 300E е дизајниран со цел да го зголеми опсегот на вашата WiFi мрежа. Оваа функционалност му дозволува на уредот да приклучи безжични уреди на далечина од вашата примарна мрежа. Тоа значи дека може да го користите вашето уредовнтство, како на пример преносни компјутери или телефони, подалеку од рутерот. Основната карактеристика на AVM Fritz! Wlan Repeater 300E е неговата способност за висока брзина на пренос на податоци. Овој уред може да осигура стабилна врска и брзина на интернетот, што го прави одличен избор за потребители кои имаат потреба од побрза интернет конекција. Уредот е компактен и лесен за инсталација. Има вградена антена која го зголемува опсегот на покритост на WiFi сигналот. Со поддршка на различни оперативни станиц, AVM Fritz! Wlan Repeater 300E може да се поврзе со вашата мрежа и безжично да го зголеми опсегот. Секако, е важно да се има во предвид дека перформансите на уредот можат да зависат од околните услови, како на пример близина до рутерот или пречки помеѓу уредот и рутерот. Во некои случаи, може да биде потребно да се изведат дополнителни корекции на поставките на рутерот или да се постави уредот на посакувана локација.

Општо
AVM
Fritz! Wlan Repeater 300E
повторувач на wi-fi
4023125024993, 4023125025006
Англиски
Упатство за користење (PDF)

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за AVM Fritz! Wlan Repeater 300E подолу.

Која е разликата помеѓу рутер и модем?

Модем обезбедува интернет врска преку давател на интернет услуги. Рутерот (од англиски, значи „упатувач“) потоа го распространува сигналот за интернет до уредите поврзани со него.

Од што зависи брзината на преземање на податоци од интернет мрежата?

Брзината на преземање на податоци од интернет мрежата зависи од видот на врската што ја имате. Ако имате врска од 25 Mb/s, тоа значи дека теоретски треба да можете во секунда да преземате 25 MB на податоци.

Дали WIFI зрачењето е штетно?

WIFI е сигнал за радио-фреквенција во форма на нејонизирачко зрачење. Ова зрачење не може да ги оштети клетките и ткивата и затоа не е штетно за здравјето на луѓето.

Дали прирачникот за AVM Fritz! Wlan Repeater 300E е достапен на Македонец?

За жал, прирачникот за AVM Fritz! Wlan Repeater 300E не е достапен на Македонец. Овој прирачник е достапен на Англиски.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати