ARRMA Buggy Typhon 6S BLX прирачник

ARRMA Buggy Typhon 6S BLX
7.5 · 1
PDF прирачник
 · 64 страници
Англиски
прирачникARRMA Buggy Typhon 6S BLX
ARRMA-RC.COM
©2018 Horizon Hobby, LLC. ARRMA RC is a trade name of Horizon Hobby Ltd. Horizon Hobby Ltd is a subsidiary of Horizon
Hobby, LLC. ARRMA, the ARRMA logo, Kraton, Typhon, Talion, Outcast, Notorious, STX2, and IC5 are trademarks or regis-
tered trademarks of Horizon Hobby, LLC. The Spektrum trademark is used with permission of Bachmann Industries, Inc.
BEDIENUNGSANLEITUNG
MODE D’EMPLOI
MANUAL DE INSTRUCCIONES
说明书
取扱説明書
ARB200020936

Прирачник

Погледнете го бесплатно прирачникот за ARRMA Buggy Typhon 6S BLX тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Играчки со радио контрола и е оценет од 1 луѓе со просек од 7.5. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со ARRMA Buggy Typhon 6S BLX или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за ARRMA Buggy Typhon 6S BLX, а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на ARRMA Buggy Typhon 6S BLX да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

ARRMA Buggy Typhon 6S BLX спецификации

Подолу ќе ги најдете спецификациите на производот како и на прирачникот на ARRMA Buggy Typhon 6S BLX.

Општо
Марка ARRMA
Модел Buggy Typhon 6S BLX
Производ Играчка со радио контрола
EAN 5052127032124
Јазик Англиски
Вид на документ Упатство за користење (PDF)
Карактеристики
Тип на производ Баги
Тип мотор Електричен мотор
Размер 1:8
Тип конструкција Подготвен за работа (RTR)
Оригинално бренд име Typhon
Оригинално име на моделот 6S BLX
Тип податочна единица Возење на четири тркала (4WD)
Максимална брзина 112 km/h
Електронска контрола на брзина (ESC) Да
Тип електронска контрола на брзина (ESC) Без четкички
Боја на куќиштето Black,Red
Материјал на куќиште Metal,Plastic
Тип мотор Без четкички
Предложен пол Момче/девојче
Препорачана возраст (мин) - година/и
Заштитни карактеристики Водоотпорни
Амортизација Да
Бренд компатибилност ARRMA
Батерија
Потребни се батерии Да
Технологија на батеријата Литиум полимерска (LiPo)
Безбедносно предупредување
Не се препорачува за деца од 0-3 години Да
Податоци за пакувањето
Број 1
Тежина и димензии
Должина 510 mm
Висина 190 mm
Меѓуосовинско растојание 328 mm
Размак 27 mm
Тежина 3420 g
Ширина на гума (напред) 310 mm
Ширина на гума (назад) 306 mm
покажи повеќе

Најчесто Поставувани Прашања

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за ARRMA Buggy Typhon 6S BLX подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати