ARRI Alexa прирачник

ARRI Alexa
7.5 · 1
PDF прирачник
 · 328 страници
Англиски
прирачникARRI Alexa

ALEXA Family of Cameras

Software Update Packet 11.1.1 (ALEXA XT/XR)

Software Update Packet 11.1.1

(ALEXA Classic)

Dat
e: 6
th
April 2016

USER MANUAL

Прирачник

Погледнете го бесплатно прирачникот за ARRI Alexa тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Видео фотоапарати и е оценет од 1 луѓе со просек од 7.5. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со ARRI Alexa или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за ARRI Alexa, а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на ARRI Alexa да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

ARRI Alexa спецификации

Подолу ќе ги најдете спецификациите на производот како и на прирачникот на ARRI Alexa.

Општо
Марка ARRI
Модел Alexa
Производ Видео фотоапарат
Јазик Англиски
Вид на документ Упатство за користење (PDF)

Најчесто Поставувани Прашања

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за ARRI Alexa подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати