Apple Magic Mouse прирачник

Apple Magic Mouse
8.5 · 1
PDF прирачник
 · 24 страници
Англиски
прирачникApple Magic Mouse
English 1

Welcome to your Apple

Magic Mouse 2

Your Apple Magic Mouse 2 has a rechargeable
battery and uses Bluetooth® technology to connect
wirelessly to your Mac.
This guide shows you how to use your
Magic Mouse 2, including pairing, customization,
recharging the battery, and updating OS X.

Update your software

To use your Magic Mouse 2 and its full range of
features, update your Mac to OS X v10.11or later.
To update to the latest version of OS X, choose
Apple menu > App Store to see if there are updates.
Follow the onscreen instructions to update OS X.

Set up your Magic Mouse 2

On/off switch
Lightning port
Use the Lightning to USB cable that came with your
mouse. Plug the Lightning end of the cable into the
Lightning port on the bottom of your mouse. Plug
the USB end of the cable into a USB port on your
Mac. Slide the on/o switch to on (so you see green
on the switch).

Прирачник

Погледнете го бесплатно прирачникот за Apple Magic Mouse тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Глувци и е оценет од 1 луѓе со просек од 8.5. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Apple Magic Mouse или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Apple Magic Mouse, а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Apple Magic Mouse да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Apple Magic Mouse спецификации

Подолу ќе ги најдете спецификациите на производот како и на прирачникот на Apple Magic Mouse.

Општо
Марка Apple
Модел Magic Mouse | MB829Z/A
Производ Глувче
EAN 885909338252, 5711045124112, 3610170563754, 3610170782520, 0885909338252, 5052461468344, 5054484260950, 5053973237497, 5054230739211, 5053973170282, 0885909270392, 8859093382522, 4139052293958, 0635934444493, 9858595145948, 8536692590076, 4039117851232, 0638845662123, 5054230196243, 5052217039255
Јазик Англиски
Вид на документ Упатство за користење (PDF)
Глушец
Интерфејс на уред Bluetooth
Број на копчиња 0
Технологија за откривање движења Ласер
null
Системски барања
Поддржани оперативни системи Мас Да
Други функции
Компатибилни оперативни системи Mac OS X v10.5.8
Дизајн
Боја на производот Бела
Напојување
Тип батерија AA
Поддржан број на батерии 2
покажи повеќе

Најчесто Поставувани Прашања

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Apple Magic Mouse подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати