Apple MacBook Pro 15,4" Retina ME664N/A прирачник

Apple MacBook Pro 15,4" Retina ME664N/A
7.5 · 1
PDF прирачник
 · 144 страници
Англиски
прирачникApple MacBook Pro 15,4" Retina ME664N/A

MacBook Pro

User’s Guide

Includes setup, expansion,
and troubleshooting
information for your
MacBook Pro computer

Погледнете го бесплатно прирачникот за Apple MacBook Pro 15,4" Retina ME664N/A тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата лаптопи и е оценет од 1 луѓе со просек од 7.5. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Apple MacBook Pro 15,4" Retina ME664N/A или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Apple , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Apple да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Општо
Apple
MacBook Pro 15,4" Retina ME664N/A
лаптоп
885909735471
Англиски
Упатство за користење (PDF)

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Apple MacBook Pro 15,4" Retina ME664N/A подолу.

Од што зависи брзината на преземање на податоци од интернет мрежата?

Брзината на преземање на податоци од интернет мрежата зависи од видот на врската што ја имате. Ако имате врска од 25 Mb/s, тоа значи дека теоретски треба да можете во секунда да преземате 25 MB на податоци.

Кои димензии на екранот ги има лаптоп?

Големината на екранот на Вашиот лаптоп производ обично се изразува во инчи, а 1 инч е 2,54 сантиметри. Големината на екранот е дијагоналната линија на Вашиот лаптоп производ, така што екранот се мери од долу лево до горе десно.

Што е HDMI (МПВД)?

HDMI (<i>High-Definition Multimedia Interface</i>) е англиска кратенка за Мултимедијална Површина со Висока Дефиниција (МПВД). За пренос на аудио и видео сигнали помеѓу уредите се користи HDMI (МПВД) кабел.

Како најдобро можам да го исчистам лаптоп?

Малку влажна крпа за чистење или чиста, неправлива, мека крпа најдобро ги отстранува отпечатоците од прсти. Прашината на тешко достапни места најдобро се отстранува со компримиран воздух.

Како да ја исчистам тастатурата?

Држете ја тастатурата наопаку и користете уред со компримиран воздух за да ја издувате нечистотијата. Клучевите може да се исчистат дури и со влажна крпа.

Што е блутут (<i>bluetooth</i>)?

Блутут (од англиски: <i>Bluetooth</i>) е технологија за безжична размена на податоци помеѓу електронски уреди со помош на радио бранови. Во повеќето случаи, растојанието помеѓу двата уреди што разменуваат податоци треба да биде помалку од десет метри.

Дали прирачникот за Apple MacBook Pro 15,4" Retina ME664N/A е достапен на Македонец?

За жал, прирачникот за Apple MacBook Pro 15,4" Retina ME664N/A не е достапен на Македонец. Овој прирачник е достапен на Англиски.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати