Antares Vocal Express прирачник

Antares Vocal Express
6.6 · 1
PDF прирачник
 · 34 страници
Англиски
прирачникAntares Vocal Express
®

Vocal Express

5
Five easy-to-use plug-ins give you everything
you need for recording great vocal tracks.
Optimized for GarageBand and other leading
Mac and Windows recording software.

Production Tools for Vocalists

Owner’s Manual

Auto-Tune EFX 2
Real-time pitch correction and Auto-Tune Vocal Eect
PUNCH Evo
Vocal Impact Enhancer
DUO Evo
Stereo Vocal Modeling Auto-Doubler
WARM
Tube Saturation Generator
MUTATOR Evo
Extreme Vocal Designer
From the makers of Auto-Tune
®
pitch correction

Погледнете го бесплатно прирачникот за Antares Vocal Express тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата аудио програми и е оценет од 1 луѓе со просек од 6.6. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Antares Vocal Express или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Antares , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Antares да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Општо
Antares
Vocal Express
аудио програми
692075381018
Англиски
Упатство за користење (PDF)

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Antares Vocal Express подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати