Angelcare AC1120 прирачник

Angelcare AC1120
8.2 · 1
PDF прирачник
 · 52 страници
Англиски
прирачникAngelcare AC1120
OWNER’S MANUAL
VIDEO & SOUND MONITOR
Model AC1120
HU
23
EN
2

FOR YOUR PEACE OF MIND

08mf3_Manuel_AC1120_INT_EN-HU_12070.indd 1 2015-07-15 10:46 AM

Прирачник

Погледнете го бесплатно прирачникот за Angelcare AC1120 тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Бебефони и е оценет од 1 луѓе со просек од 8.2. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со Angelcare AC1120 или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за Angelcare AC1120, а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Angelcare AC1120 да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

Angelcare AC1120 спецификации

Подолу ќе ги најдете спецификациите на производот како и на прирачникот на Angelcare AC1120.

Општо
Марка Angelcare
Модел AC1120 | AC1120
Производ Бебефон
EAN 6665941112034
Јазик Англиски
Вид на документ Упатство за користење (PDF)
Порти и интерфејси
Опсег на фреквенција 2.4 GHz
Интерфејс RF
Перформанси
Максимален опсег 200 m
Сензор за температура Да
Број на канали 64 канали
Поддршка за паметни телефони -
Вградени звучници Да
Активирање со глас Да
Вграден микрофон Да
Дизајн
Ноќно светло Да
Боја на производот Grey,White
Други функции
Вклучени додатоци Батерии
На полнење Да
Камера
Ноќен режим Да
Способност за дигитално зумирање Да
Напојување
Поддржан број на батерии 3
Технологија на батеријата Никел метал хидрид (NiMH)
Тип напојување AC,Battery
Укажување
Автоматско предупредување при излегување од опсег Да
Индикатор за ниско ниво на батерија Да
покажи повеќе

Најчесто Поставувани Прашања

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за Angelcare AC1120 подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати