прирачник

Amica EB 13229 E спецификации

Amica EB 13229 E
9.6 · 3
Amica EB 13229 E спецификации, цени, фотографии и видеа на производот.

Amica EB 13229 E спецификации

Подолу ќе ги најдете спецификациите на производот како и на прирачникот на Amica EB 13229 E.

Општо
Марка Amica
Модел EB 13229 E
Производ Печка
EAN 4040729132299
Јазик Англиски
Вид на документ EN - 72 (PDF)
Рерна
Вкупен внатрешен капацитет на рерните 60 L
Вкупно печка моќ - W
Тип печка Електрична
Број на печки 1
Нето-капацитет на рерната 60 L
Моќност на рерната - W
Конвекциско готвење Да
Скара Да
Функција за одмрзнување во рерна Да
Осветлување
Внатрешно светло Да
Дизајн
Тип контролирање Сензор
Боја на производот Платина
Други функции
Потрошувачка на енергија 3.3 kWh
Напојување
AC влезен напон 230 V
AC влезна фреквенција 50 Hz
Тежина и димензии
Ширина 435 mm
Длабочина 404 mm
Висина 324 mm
Тежина 35600 g
покажи повеќе