American DJ LED Beacon прирачник

American DJ LED Beacon
7.4 · 1
PDF прирачник
 · 2 страници
Англиски
прирачникAmerican DJ LED Beacon
Thank you for purchasing the LED Beacon by American DJ®. You have either purchased the B6R LED (Red Beacon) or B6B LED (Blue Beacon). Please read the user instructions before using your new LED Beacon.

American DJ

®

LED Beacon

American DJ

®
los angeles, ca. 90058
Specications:
Power Supply: 120V
Power Consumption: 25W Max
Weight: 1.85 lbs/0.84Kgs
Dimensions: 7.2” x 6.85” x 6.85”
For single bar clockwise rotation put dipswitches 8 & 9 in the On positions and dipswitch 10 in the Off position.
For single bar counter clockwise rotation put dipswitches 8 & 10 in the On positions and dipswitch 9 in the Off position.
For two opposite rows clockwise rotation put dipswitch 8 in the On position and dipswitches 9 & 10 in the Off positions.
For two opposite rows counter clockwise rotation put dipswitches 9 & 10 in the On positions and dipswitch 8 in the Off
position.
For four opposite rows clockwise rotation put dipswitch 9 in the On position and dipswitches 8 & 10 in the Off position.
To turn all LED’s full on put dipswitch 10 in the On positions and dipswitches 8 & 9 in the Off position.To turn all LED’s off dipswitches 8, 9, & 10 must be either in the On or Off positions.
Dipswitches 8 - 10 allow you to select a program and the rotation direction.
Dipswitches 1 - 7 allow you to control the rotation speed.
When dipswitches 1-6 are in the Off position and dipswitch
7 is in the On position, the rotation speed will be at the
maximum speed
When dipswitches 1-7 are all in the On position, the
rotation speed will be at the slowest.
When dipswitches 1-3 are all in the Off position,
and dipswitches 4-7 are in the On position, the
rotation speed will be at medium speed.
8 Rows of LED’s

Прирачник

Погледнете го бесплатно прирачникот за American DJ LED Beacon тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Осветлување и е оценет од 1 луѓе со просек од 7.4. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со American DJ LED Beacon или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за American DJ LED Beacon, а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на American DJ LED Beacon да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

American DJ LED Beacon спецификации

Подолу ќе ги најдете спецификациите на производот како и на прирачникот на American DJ LED Beacon.

Општо
Марка American DJ
Модел LED Beacon
Производ осветлување
EAN 640282011280
Јазик Англиски
Вид на документ Упатство за користење (PDF)

Најчесто Поставувани Прашања

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за American DJ LED Beacon подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати