AKG Perception 170 прирачник

AKG Perception 170
6.6 · 1
PDF прирачник
 · 44 страници
Англиски
прирачникAKG Perception 170
BEDIENUNGSANLEITUNG
.................................
2
Bitte vor Inbetriebnahme des Gerätes lesen!
USER INSTRUCTIONS ..................................... 12
Please read the manual before using the equipment!
MODE D’EMPLOI ............................................ 22
Veuillez lire cette notice avant d’utiliser le système!
MODO DE EMPLEO......................................... 32
¡Sirvase leer el manual antes de utilizar el equipo!

P170

Прирачник

Погледнете го бесплатно прирачникот за AKG Perception 170 тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Микрофони и е оценет од 1 луѓе со просек од 6.6. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со AKG Perception 170 или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за AKG Perception 170, а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на AKG Perception 170 да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

AKG Perception 170 спецификации

Подолу ќе ги најдете спецификациите на производот како и на прирачникот на AKG Perception 170.

Општо
Марка AKG
Модел Perception 170 | PERCEPTION 170
Производ Микрофон
EAN 9002761021042
Јазик Англиски
Вид на документ Упатство за користење (PDF)
Микрофон
Тип Студиски микрофон
Фреквенција на микрофон 20 - 20000 Hz
Тип на насока на микрофон Кардиоид
Влезна импеданса на микрофон 1000 Ω
Порти и интерфејси
Технологија на поврзување Жичена
Интерфејс на уред XLR-3
XLR излез Да
Тежина и димензии
Димензии на микрофонот (Д x В) 22 x 160 mm
Тежина на микрофонот 130 g
Перформанси
Боја на производот Blue,Metallic
покажи повеќе

Најчесто Поставувани Прашања

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за AKG Perception 170 подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати