AKG Perception 120 USB прирачник

AKG Perception 120 USB
6.9 · 1
PDF прирачник
 · 86 страници
Англиски
прирачникAKG Perception 120 USB

Perception 120 USB

BEDIENUNGSANLEITUNG ....................................2
Bitte vor Inbetriebnahme des Getes lesen!
USER INSTRUCTIONS........................................16
Please read the manual before using the equipement!
MODE D’EMPLOI...............................................30
Veuillez lire cette notice av ant d’utiliser le système!
ISTRUZIONI PER L’USO.....................................44
Prima di utilizzare lapparecchio, leggere il manuale!
MODO DE EMPLEO............................................58
¡Sirvase leer el manual antes de utilizar el equipo!
INSTRUÇÕES DE USO........................................72
Favor lei a este manual antes de usar o equipamento!

Прирачник

Погледнете го бесплатно прирачникот за AKG Perception 120 USB тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Микрофони и е оценет од 1 луѓе со просек од 6.9. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со AKG Perception 120 USB или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

индекс

Треба помош?

Дали имате прашање за AKG Perception 120 USB, а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на AKG Perception 120 USB да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

AKG Perception 120 USB спецификации

Подолу ќе ги најдете спецификациите на производот како и на прирачникот на AKG Perception 120 USB.

Општо
Марка AKG
Модел Perception 120 USB | PERCEPTION 120 USB
Производ Микрофон
EAN 885038021032
Јазик Англиски
Вид на документ Упатство за користење (PDF)
Микрофон
Тип Студиски микрофон
Фреквенција на микрофон 20 - 20000 Hz
Тип на насока на микрофон Кардиоид
Порти и интерфејси
Технологија на поврзување Жичена
Интерфејс на уред USB
USB порти Да
Тежина и димензии
Димензии на микрофонот (Д x В) 53 x 165 mm
Тежина на микрофонот 460 g
Податоци за пакувањето
Тежина на пакување 1050 g
Содржина на пакување
Држач за на биро Да
Вклучени кабли USB
Перформанси
Боја на производот Црн
покажи повеќе

Најчесто Поставувани Прашања

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за AKG Perception 120 USB подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати