AEG S83400CTM0 прирачник

AEG S83400CTM0
8.1 · 8
PDF прирачник
 · 76 страници
Англиски
прирачникAEG S83400CTM0
S83400CTM0
S83409CTM0
EN
FRIDGE FREEZER USER MANUAL
2
FR
RÉFRIGÉRATEUR/CONGÉLATEUR NOTICE D'UTILISATION
25
IT
FRIGO-CONGELATORE ISTRUZIONI PER L’USO
49

Прирачник

Погледнете го бесплатно прирачникот за AEG S83400CTM0 тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Фрижидери и е оценет од 8 луѓе со просек од 8.1. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со AEG S83400CTM0 или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за AEG , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Samsung Galaxy A7 да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

AEG S83400CTM0 спецификации

Подолу ќе ги најдете спецификациите на производот како и на прирачникот на AEG S83400CTM0.

Општо
Марка AEG
Модел S83400CTM0
Производ Фрижидер
EAN 7332543113675
Јазик Англиски
Вид на документ PDF
Дизајн
Позиција на апаратот Самостоечки
Врати што се отвораат од двете страни Да
Шарка на вратата Десна
Боја на производот Нерѓосувачки челик
Вграден дисплеј Да
Заклучување од деца -
Тип екран LCD
Други функции
Систем против фаќање мраз Да
Функција на одмрзнување Да
Систем на повеќекратен воздушен проток Да
Вграден замрзнувач Да
Тип врата Двојна
Перформанси
Целосен бруто капацитет - L
Вкупен нето капацитет 321 L
Ниво на бучава 42 dB
Климатска класа SN-T
Диспензер за вода -
Фрижидер
Нето капацитет на фрижидерот 245 L
Број на сталажи/корпи на фрижидер 2
Внатрешно светло на фрижидер Да
Полица за шишиња Да
Бруто капацитет на фрижидерот - L
Без мраз (фрижидер) -
Систем на повеќекратен проток на воздух (фрижидер) -
Замрзнувач
Време на складирање при немање електрична енергија 18 h
Нето капацитет на замрзнувачот 76 L
Капацитет за замрзнување 10 kg/24 часа
Број на сталажи/корпи на замрзнувач 2
Функција на брзо замрзнување Да
Положба на замрзнувач Се поставува на под
Бруто капацитет на замрзнувачот - L
Ниво на замрзнување (Рејтинг со ѕвездички) -
Без мраз (замрзнувач) -
Напојување
Годишна потрошувачка на енергија 235 kWh
Класа на енергетска ефикасност (стара) A++
Поврзано оптоварување - W
Тежина и димензии
Ширина 595 mm
Длабочина 648 mm
Висина 1850 mm
Ергономски
Аларм за отворена врата Да
Температурен аларм Да
Свежа зона
Оддел за свежи работи -
покажи повеќе

Најчесто Поставувани Прашања

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за AEG S83400CTM0 подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати