AEG MCC3880EM прирачник

AEG MCC3880EM
9.1 · 1
PDF прирачник
 · 152 страници
Англиски
прирачникAEG MCC3880EM

MCC3880E-m

User Manual
Microwave Oven
Notice d'utilisation
Benutzerinformation
Gebruiksaanwijzing

Прирачник

Погледнете го бесплатно прирачникот за AEG MCC3880EM тука. Овој прирачник спаѓа во категоријата Микробранови печки и е оценет од 1 луѓе со просек од 9.1. Овој прирачник е достапен на следниве јазици: Англиски Дали имате прашање во врска со AEG MCC3880EM или дали Ви треба помош? Поставете го Вашето прашање овде

Треба помош?

Дали имате прашање за AEG , а одговорот го нема во упатството? Поставете го Вашето прашање овде. Јасно и сеопфатно опишете го Вашиот проблем и Вашето прашање. Колку подобро се опишани Вашиот проблем и прашање, толку полесно ќе им биде на другите сопственици на Samsung Galaxy A7 да ви дадат соодветен одговор.

Број на прашања: 0

AEG MCC3880EM спецификации

Подолу ќе ги најдете спецификациите на производот како и на прирачникот на AEG MCC3880EM.

Општо
Марка AEG
Модел MCC3880EM
Производ Микробранова печка
EAN 5018988137385
Јазик Англиски
Вид на документ PDF
Тежина и димензии
Тежина 35000 g
Други функции
Димензии (ШхДхВ) 594 x 542 x 455 mm
Барања за моќност 230 - 240
Функции и програми за готвење
Функција на одмрзнување Да
Карактеристики
Интегриран часовник Да
Внатрешен капацитет 30 L
Моќност на микробрановата 1200 W
Број на нивоа на јачина 5
Боја на производот Црна, сребрена
покажи повеќе

Најчесто Поставувани Прашања

Не можете да го најдете одговорот на Вашето прашање во прирачникот? Одговорот на Вашето прашање може да го најдете во НПП за AEG MCC3880EM подолу.

Вашето прашање не е наведено? Поставете го Вашето прашање овде

Нема резултати